صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • منهای فوتبال
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و هفتصد و یک - ۳۰ آبان ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و هفتصد و یک - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - صفحه ۳

بودجه کشتی به 500 میلیارد رسیده است

مناف: چهارمی ناگویا 30 طلا می‌خواهد

هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک، جلسه‌هایش در فدراسیون‌ها را از کشتی شروع کرد. مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک با تشکر از دبیر، دلیل انتخاب فدراسیون کشتی برای میزبانی جلسه هیأت اجرایی را اینطور توضیح می‌دهد: «برای سه هدف به فدراسیون کشتی آمدیم‌. آنها تلاش‌های خوبی انجام دادند و زیرساخت‌هایی را درست کردند که در شأن جمهوری اسلامی ایران است و با کمک منابع دولتی و خصوصی این کار را کردند.
کشتی ورزش اول ایران است و مدال‌آوری دارد و هر سال این مدال‌آوری باید ارتقا یابد. اگر مدال‌های کشتی نبود موفقیت در المپیک پاریس به دست نمی‌آمد. شاید خود دبیر دو مدال دیگر هم انتظار داشت اما اتفاق بسیار بزرگی افتاد و جای تشکر داشت. از الان به بعد به آینده فکر می‌کنیم و اعضا دست به دست هم دادند تا حمایت‌ها ادامه پیدا کند. جلسه بعدی هیأت اجرایی در فدراسیون تکواندو و بعد وزنه‌برداری برگزار می‌شود. برای بازی‌های آسیایی ناگویا چرخشی به فدراسیون‌ها می‌رویم و از بهترین‌ها شروع کردیم.»
به گفته او به کشتی و تکواندو بودجه بیشتری داده می‌شود: «به فدراسیون کشتی و تکواندو خارج از بودجه قرار شد کمک مضاعف انجام شود تا انگیزه آنها به واسطه عملکرد در المپیک بیشتر شود. البته اجازه دهید عدد عنوان نکنم. فقط اینکه ما ارزش کار آنها را می‌دانیم. کل بودجه ما برای کشتی۴۰-۵۰ میلیارد در سال است ولی بودجه آنها به مرز ۵۰۰ میلیارد تومان نزدیک شده و نشان می‌دهد که خودشان کار می‌کنند.» هاشمی درباره توقع وزیر برای چهارمی یا پنجمی در بازی‌های آسیایی ناگویا می‌گوید: «توقعاتی که وزیر به عنوان نماینده جمهوری اسلامی دارند، درست است اما رسیدن به آن ابزارهایی می‌خواهد. ما در جلسه هیأت اجرایی با حضور وزیر ورزش این گزارش را دادیم و گفتیم برای چهارمی یا پنجمی، باید چند مدال گرفت. ما شرایط را تفسیر کردیم اما به اشتباه برداشت شد که ما گفته‌ایم ۲۸ طلا خواهیم گرفت. برای چهارمی باید چند دوره اخیر بازی‌ها را مرور کنیم. برای پنجمی نباید زیر ۲۰ طلا بگیریم و برای چهارمی نیازمند ۲۷ تا ۳۰ مدال طلا هستیم. ما وظیفه کارشناسی داریم. ما هماهنگ‌کننده ۲۵ رشته هستیم که به بازی‌ها اعزام شوند. تبدیل نقره به طلا سخت است چون ازبکستان و هند بیشتر از ما تلاش می‌کنند.»
دبیرکل کمیته ملی المپیک معتقد است ورود فدراسیون‌ها به دوره سرپرستی آسیب‌زاست: «اسبقیان باید در این مورد صحبت کند. در جلسه شورای برون‌مرزی هم گفتم توقع ما تعیین‌تکلیف فدراسیون‌هاست. شرایط سرپرستی به نتیجه‌گیری آسیب می‌زند خصوصاً در مورد رشته‌های المپیکی و رشته‌هایی که در بازی‌های آسیایی حضور دارند. سرپرست نمی‌تواند برنامه خوبی داشته باشد و بودجه و منابع مالی مناسب جذب کند. فدراسیون با سرپرست انگیزه ندارد. انتخابات باید در سر تاریخ خود و در چهارچوب اساسنامه انجام شود.»
جستجو
آرشیو تاریخی