صفحات
  • صفحه اول
  • مدیریت ورزش
  • المپیک
  • ورزش جهان
  • فوتبال ایران
  • پرسپولیس
  • استقلال
  • صفحه آخر
شماره هفت هزار و ششصد - ۱۹ تیر ۱۴۰۳
روزنامه ایران ورزشی - شماره هفت هزار و ششصد - ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - صفحه ۳

رحمان عموزاد و امید به مدال در المپیک

بی رحــــم در پاریـس

سی و سومین دوره بازی‌های المپیک، از 5 مردادماه در پاریس شروع می‌شود. پاریس عروس شهرهای دنیا، بعد از سال‌های 1900 و 1924 برای سومین‌بار میزبان بزرگترین رویداد ورزشی دنیا شده است. در واقع با برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، این شهر صدمین سالگرد بازی‌های المپیک ۱۹۲۴ را جشن می‌گیرد. مراسم افتتاحیه این بازی‌ها اما متفاوت از المپیک‌های قبلی است؛ به جای ورزشگاه این‌بار افتتاحیه روی رود سن پاریس برگزار می‌شود. کاروان ورزشی ایران به نام خادم‌الرضا با شعار صلح برای کودکان در این دوره حضور دارد. هرچند این بار برخلاف دوره‌های قبل کاروان ایران کوچکتر است. کاروان ایران 40 سهمیه گرفته که 11 سهمیه برای زنان و 29 سهمیه برای مردان است. 17روز مانده تا افتتاح بازی‌ها. روزنامه ایران ورزشی این روزها برای آشنایی مردم ورزش‌دوست ایران پرونده ویژه‌ای برای مسافران و ورزشکاران المپیکی گشوده که هر روز تقدیم نگاه تان می شود.

محسن وظیفه
خبر‌نگار

 
کشتی آزاد با پنج سهمیه به المپیک پاریس می‌رود؛ یکی از این پنج نفر رحمان عموزاد است. کشتی‌گیر دهه هشتادی که با 22 سال سن یکی از امیدهای اصلی ایران برای مدال و حتی مدال طلاست. کمتر از 10 روز دیگر او وارد 23 سالگی می‌شود اما تا همین‌جا یک طلای جهان و سه طلای آسیا را دارد. یکبار هم سال 2021 قهرمان جوانان جهان شده. او هم از شاگردان خلف غلام محمدی در تیم نوجوانان است که خیلی زود به تیم ملی رسید و لقب رحمان بی‌رحم را گرفت. رحمان علاوه بر کشتی به دو چیز خیلی علاقه دارد؛ اولی کشتی‌های حسن یزدانی و دومی رقص مازنی است. اجرای درست این علاقه اول، یعنی رسیدن به مدال طلای المپیک. کافی است رحمان کمی از کشتی‌های حسن یزدانی را در مصاف با رقبا پیاده کند، رسیدن به مدال طلا خیلی دور از دسترس نیست و آن وقت شرایط برای رقص مازنی در پاریس هم فراهم می‌شود.
 رحمان در یکی از سخت‌ترین اوزان، چند حریف سخت دارد. او شاید در مهم‌ترین زمان زندگی خودش قرار دارد که اگر از آن استفاده نکند، ممکن است تا همیشه حسرتش را بخورد. رحمان عموزاد به احتمال زیاد بعد از المپیک باید تغییر وزن بدهد و مشخص نیست چهار سال دیگر در وزن جدید بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد. او اول باید کشتی‌گرفتن در وزن 70 کیلوگرم را تجربه کند و بعد هم به 74 کیلوگرم برسد که وزن المپیکی است؛ نه اینکه ممکن نباشد اما جا افتادن در این دو وزن در سه سال آینده کار آسانی نیست. بنابراین او شرایطی دارد که طلای المپیک، یا حالا یا هیچ وقت است. اگر می‌خواهد مثل خیلی از بزرگان ورزش حسرت مدال به دلش نماند، حالا باید کار مدال المپیک را تمام کند.

جستجو
آرشیو تاریخی