در حافظه موقت ذخیره شد...
اسکیتبازانی که به خط پایان نرسیدند
اعزام برای هیچ
اسکیتبازان در شرایطی راهی بازیهای آسیایی شدند که حدود ۱۳ سال بود در این رقابتها حاضر نبودند. با توجه به سیاست کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان مبنی بر اعزام کیفی کاروان به هانگژو، به نظر میرسد مسئولان فدراسیون اسکیت در جلساتی که با مسئولان کمیته ملی المپیک داشتند به آنها قول کسب مدال داده بودند و بر همین اساس توانستند در لیست اعزامیها قرار بگیرند اما تاکنون و در بخش سرعت نتایج ضعیفی کسب شده که جای هیچ توجیهی ندارند اما اتفاق عجیب اینکه فدراسیون اسکیت در اقدامی عجیب از این نتایج به عنوان موفقیت یاد کرده است.
در خبری که روابط عمومی فدراسیون اسکیت منتشر کرده آمده: «پس از پایان رقابتهای اسکیت سرعت ده هزار متر بازیهای آسیایی هانگژو نتایج نهایی و جدول آخر ورزشکاران منتشر شد که طبق آن اسکیت بازان ایران با وجود ۱۳ سال غیبت در این رقابتها میان قهرمانان جهان به عنوان هشتمی رسیدند. نهال مقدم رحیمی و امیر بهزادی بروجنی در رقابت زنان و مردان ده هزار متر سرعت با دریافت لوح تقدیر مسابقات به عنوان نفرات هشتم معرفی شدند.
همچنین آزاد همتی در رده دوازدهم و مهشید کیانی در جایگاه نهمی رقابتها قرار گرفتند. این در حالی است که طبق قانون چون فاصله بهزادی در ده هزار متر مردان نصف دور با رقبا بود این اسکیتباز نباید از رقابت با تصمیم داوران بیرون میآمد. این اتفاق برای اسکیت بازان هندی در بخش زنان افتاد اما او مسابقه را ادامه داد. مسئولان مسابقات اسکیت بازیهای آسیایی از پیشرفت و نتیجه اسکیتبازان ایران که بعد از سالها غیبت در مسابقات به عنوان هشتمی رسیدند، تقدیر کردند.»
اما مروری بر نتایج کسب شده اسکیتبازان بسیاری از واقعیتها را در خصوص عملکرد آنها در بخش سرعت نمایان میکند.
در ۱۰ هزار متر زنان نهال مقدم و سیده مهشید کیانی به دلیل ثبت نکردن زمان لازم، قبل از رد شدن از خط پایان حذف شدند.
در ۱۰ هزار متر مردان امیر بهزادی و آزاد همتی نتوانستند زمان مد نظر را به ثبت برسانند و قبل از رد شدن از خط پایان حذف شدند.
در مرحله مقدماتی 10هزار متر زنان و مردان نمایندگان ایران حذف شدند.
در بخش سرعت (هزار متر اسپرینت) مردان و زنان ملیکا منوچهریراد، نگین شیخی، کیارش شاه محمدی و محمدامین حیدری موفق شدند راهی مرحله بعدی شوند.
در هزار متر اسپرینت زنان ملیکا منوچهریراد و نگین شیخی در بین هشت نفر به ترتیب در رتبههای هفتم و هشتم ایستادند.
همانطور که به آن اشاره شد این نتایج در شرایطی رقم خورد که قرار بود بازیهای آسیایی محلی برای کسب تجربه و از این توجیهات نباشد. حتی اگر در ادامه بازیهای آسیایی اسکیتبازان ایران در بخش سرعت موفق به کسب مدال شوند باز هم چیزی از فاجعه رد نشدن از خط پایان کم نمیکند.
محسن بیرانوند، سرپرست مرکز نظارت بر تیمهای ملی بهترین شخصی است که باید در خصوص اینکه بر چه مبنایی اسکیتبازان سرعت به هانگژو اعزام شدند توضیح دهد؛ آن هم در شرایطی که بسیاری از تیمها و ورزشکاران به دلیل سیاست کیفیگرایی به هانگژو اعزام نشدند.