4 مدال توسط 7 تکواندوکار در گرندپری
طلوع از پاریس
تکواندوی ایران در گرندپری پاریس دوباره متولد شد. تیمی که چند سالی بود همه به شکستش عادت کرده بودند، در تورنمنت مهم پاریس دو مدال طلا کسب کرد تا بعد از مدتها ناکامی اندکی نفس بکشد. تیم ۷ نفره تکواندوی ایران راهی پاریس شد تا شانس خود را برای کسب سهمیه المپیک یک بار دیگر امتحان کند. اگر چه شانس کمی دارند اما با اینحال ورق در این مسابقات برگشت و حالا در گرندپریهای باقیمانده احتمالات به سود تکواندوی ایران تغییر میکند. تیم 7 نفره تکواندو در گرندپری پاریس صاحب دو طلا، یک نقره و یک برنز شد که مهران برخورداری و مهدی حاجموسایی دو مدال طلا، ابوالفضل زندی یک مدال نقره و مبینا نعمتزاده یک مدال برنز برای تیم ملی تکواندو در این مسابقات کسب کردند. ابوالفضل عباسی، متین رضایی و ناهید کیانی نیز از دور رقابتها کنار رفتند.
شاید حذف زودهنگام ناهید کیانی که ستاره تکواندوی ایران در ماههای اخیر بوده، دور از انتظار و برای تیم ملی تکواندو تلخ و ناراحت کننده بود اما کسب مدال طلا در تکواندوی مردان بعد از نزدیک به 4 سال آنهم در دو وزن اتفاق مهمی بود و شاید دوباره روحیه تیم ملی را قبل از بازیهای آسیایی احیا کند.
مهران برخورداری که در رنکینگ فدراسیون جهانی در رده 14 قرار دارد، حالا با کسب امتیازات کامل این گرندپری میتواند چند پلهای را در جدول صعود کند و شانس خود را برای رسیدن به المپیک پاریس افزایش بدهد. نکته مهم در کسب مدال طلای مهران برخورداری، غلبه او بر رقبایی بود که همه در رنکینگ فدراسیون جهانی بالاتر از او قرار دارند. بجز میگوئل سالاس از کلمبیا که جایی در رنکینگ ندارد، صالح الشرباتی از اردن رنک سه را داشت. پارک وو هیونگ قهرمان جهان در سال 2022 از کرهجنوبی و رنک 10 جهان، نیکولاس کارل الن از آمریکا رنک 4 جهان و در نهایت آپوس تولوس از یونان رنک 12 دنیا را از پیش رو برداشت تا هم امتیازات خودش را افزایش بدهد و هم اینکه از رقبایش امتیاز کم کند. کسب دو طلا در یک دوره گرندپری را کمتر کسی به یاد دارد و همین اهمیت کار تیم ملی تکواندو را نشان میدهد. نکته تاریک و تلخ گرندپری پاریس تصمیم کادرفنی درباره رضا زندی بود که او را از مسابقه با مهدی حاجیموسایی منع کرد و شانس رسیدن به مدال طلا را از این جوان آیندهدار سلب کرد اما تکرار مدال طلا توسط مهران برخورداری نشان از تحول در تیم ملی دارد.