printlogo


کد خبر: 238574تاریخ: 1400/9/17 00:00
به بهانه سفر جیانی اینفانتینو به ایران و حضور در جشن صعود تیم ملی
وزارت ورزش به دنبال راهی برای ورود زنان به ورزشگاه

 کمتر کسی است که وقتی حرف از سفر جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا به ایران می‌شود، به یاد ورود زنان به ورزشگاه‌ و اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال نیفتد. بخصوص این بار که موضوع ممنوعیت ورود تماشاگران به ورزشگاه‌ها به بهانه کرونا هم به نوعی به خطر تعلیق فوتبال و الزام فیفا برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها ربط داده می‌شود.
بازی ایران – کره که بدون تماشاگر برگزار شد، حرف و حدیث‌ها در این زمینه به اوج خود رسید. بخصوص که عده‌ای دلیل اصلی برگزاری این بازی، بدون حضور تماشاگران را محدودیت‌هایی اعلام کردند که برای ورود زنان به ورزشگاه وجود داشت.
این بار که اینفانتینو شخصاً در تاریخ 7 بهمن ماه برای تماشای بازی با عراق به ایران می‌آید، بدون شک انتظار دارد که ایران از فرصت دو ساله کرونا استفاده کرده و بسترهای لازم را برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها یا حداقل در ورزشگاه آزادی، آماده کرده باشد و در صورتی که این اتفاق نیفتد، بعید نیست که تمام رشته‌های سال‌های اخیر در زمینه ورود زنان به ورزشگاه‌ها پنبه شود و آنچه نباید برای فوتبال ایران رخ می‌داد، رخ دهد.
حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه دربی تهران در واکنش به سؤالات خبرنگاران در این زمینه به پاسخی کوتاه بسنده کرده و گفته بود: «در حال بررسی این قضیه هستیم.»
اما حسن کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال جزییات بیشتری از تلاش برای رفع دغدغه‌های زنان و همینطور فیفا ارائه کرده است. او می‌گوید: «جدا از اتفاقات خوبی که در زمان حضور اینفانتینو در ایران می‌افتد، دو موضوع خیلی مهم است. بحث اول حضور تماشاگران و زنان در ورزشگاه است و بحث دوم هم اساسنامه‌ فدراسیون فوتبال است که باید آن را هم نهایی کرده باشیم. فیفا روی این دو موضوع تأکید دارد و امیدوارم تا زمان حضور رئیس فیفا مشکلات مربوط به آنها را حل کنیم. من مطمئنم با نگاه خوبی که در مجلس شورای اسلامی در مورد فوتبال و ورزش وجود دارد، این اتفاق خواهد افتاد و ان‌شاءالله با نگاه خوبی که وجود دارد بحث حضور زنان هم حل خواهد شد.»
بیژن ذوالفقارنسب، مشاور وزیر ورزش و جوانان اما در واکنش به این موضوع به خبرنگار ایران ورزشی می‌گوید: «ای کاش جیانی اینفانتینو ماهی یک بار به ایران می‌آمد تا به فکر حضور خانم‌ها در ورزشگاه‌ها باشیم. به هر حال ما باید برای این موضوع به دنبال راه حل منطقی باشیم. مکان خوبی را در ورزشگاه‌ برای استقرار خانم‌ها تعیین کنیم. در ویژه‌ای را به آنها اختصاص دهیم و مقدمات را فراهم کنیم، چرا که زنان نیمی از جامعه ما هستند و چاره کار همین است که امیدواریم بتوانیم آنطور که شایسته است و وجهه خانم‌ها هم حفظ می‌شود، به گونه‌ای این اقدام را انجام دهیم که نمونه‌ای شویم برای سایر کشورهای اسلامی.»
او تأکید می‌کند: «ما امکاناتش را داریم. از نظر مدیریتی و ساختاری هم ظرفیت خوبی داریم. خصوصاً برای بازی‌های تیم ملی. البته نباید به همین بسنده کرد. برای شهرستان‌ها هم باید چاره‌ای اندیشیده شود. به عنوان مثال خوزستان با آن همه طرفدار فوتبال، حیف است که در ورزشگاه‌هایش زنان حضور نداشته باشند. امیدوارم بتوانیم کاری کنیم که نمونه کشورهای اسلامی شویم.»
وزارت ورزش و نهادهای نظارتی حدود دو ماه فرصت دارند تا تمام ابعاد این موضوع را مورد بررسی جدی قرار دهند و تصمیمی برای همیشه بگیرند تا موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌های ایران این بار مرتفع شود.

Page Generated in 0.0053 sec