printlogo


کد خبر: 225185تاریخ: 1399/12/5 00:00
مصاحبه و خبر

درباره پرونده ویلموتس از قوه قضائیه سؤال کنید
طالقانی: به اندازه کافی جواب داده‌ایم
عبدالکاظم طالقانی پس از برگزاری انتخابات هیأت فوتبال استان تهران درباره اعتراض برخی نامزدها به روند برگزاری انتخابات و انتخاب بازرسان گفت: «آنهایی که کاندیدا هستند، نمی‌توانند اعتراضی داشته باشند و معمولاً مجمع باید اگر اعتراضی هست، اعتراض کند. سه نفر اول که کاندیدا شدند (کاندیدای بازرسی انتخابات)، همه با صلوات تأیید کردند و کسی از مجمع مخالفتی نداشت. با این وجود آنها انصراف دادند و مجدداً نفرات جدیدی کاندیدا شدند که سه نفر دیگر آمدند که مشکلی هم وجود نداشت.»
طالقانی درباره اینکه روز اول 21 نفر برای انتخابات ثبت‌نام کرده بودند و در روز انتخابات تعداد نفرات به طرز عجیبی کاهش یافت، گفت: «باید ببینید کسانی که کاندیدا شدند، به چه علت کنار رفتند. از نظر فدراسیون فوتبال این نفرات مشکلی برای حضور در انتخابات نداشتند و این را باید از خود آنها سؤال کرد که چرا شرکت نکردند.»
رئیس کمیته استان‌های فدراسیون فوتبال درباره شائبه‌برانگیز بودن برگزاری انتخابات هیأت فوتبال استان تهران، یک هفته پیش از انتخابات فدراسیون فوتبال، گفت: «بیش از شش ماه یا یک سال بود که منتظر پاسخ دستگاه‌های نظارتی بودیم. پس از آمدن پاسخ دستگاه‌های نظارتی و درخواست اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، انتخابات را برگزار کردیم. شرایط کاری ما به این شکل نیست که چون انتخابات فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود، سایر کارهای فوتبال را انجام ندهیم.»
طالقانی در واکنش به این سؤال که هفت نامزد انتخابات هیأت فوتبال استان تهران نسبت به شائبه‌برانگیز بودن این انتخابات در مجمع حاضر نشدند و به کمیته اخلاق شکایت کردند، گفت: «حق آنها است که شکایت کنند و کمیته اخلاق هم بررسی می‌کند. اگر شکایت به نتیجه برسد، کمیته اخلاق هرگونه حکمی که بخواهد صادر می‌کند.»
وی درباره اینکه یکی از امضا کنندگان قرارداد مارک ویلموتس بوده و این پرونده به کجا رسید، گفت: «در مورد این مسائل صحبت نمی‌کنم. فقط در مورد استان‌ها سؤال کنید و من پاسخگو هستم.»
طالقانی در اعتراض خبرنگاران مبنی بر اینکه نمی‌تواند به صورت دلخواه به برخی سؤالات پاسخ بدهد و به برخی جواب ندهد در حالی که عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال است و مسئولیت فجایع فعلی شامل او هم می‌شود، گفت: «در پرونده ویلموتس به اندازه کافی مسئولان ما پاسخ دادند و همان پاسخ‌هایی که دادند، کفایت می‌کند.»
عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در پاسخ به سؤال دیگری که پرونده آنها در قوه قضائیه به کجا رسید، گفت: «در این باره از قوه قضائیه سؤال کنید.»
طالقانی درباره علت رد صلاحیت حیدر بهاروند هم این جواب کوتاه را داد: «خودشان باید در این باره صحبت کنند.»
 
 
سرپرست فدراسیون صحبتی نکرد
سکوت بهاروند درباره دلیل رد صلاحیت
حیدر بهاروند که در زمان ریاست مهدی تاج بر فدراسیون فوتبال، نایب رئیس دوم بود، بعد از استعفای او به عنوان سرپرست فعالیت خود را ادامه داد و البته برای انتخابات پیش‌رو هم به عنوان گزینه ریاست ثبت‌نام کرد اما رد صلاحیت شد. بهاروند درباره اینکه آیا برگزاری انتخابات هیأت فوتبال استان تهران، یک هفته پیش از برگزاری انتخابات شائبه‌برانگیز نبود، گفت: «این درخواست اداره کل ورزش و جوانان استان تهران بود و ما هم انتخابات را برگزار کردیم.»
البته سرپرست فدراسیون فوتبال در واکنش به سؤالی درباره علت رد صلاحیتش سکوت کرد و پاسخی نداد.
 
 
طاهری: نگاه رئیس بعدی راهبردی باشد
علی‌اکبر طاهری درخصوص انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال و اینکه معیارها برای انتخاب رئیس جدید فدراسیون باید چه باشد، گفت: «در فدراسیون فوتبال سال‌ها است مشکلاتی داریم و آسیب‌هایی دیده می‌شود، ضمن اینکه این فدراسیون به اهدافش هم نرسیده. حالا باید با انتخاب یک رئیس درست این خلأ را پر کرد. کسی که رئیس فدراسیون می‌شود باید افق دید داشته باشد و نگاهش نگاه به یک سازمان راهبردی باشد. 
در این شرایط کسی می‌تواند موفق عمل کند که با برنامه پیش برود و بتواند در آسیا و جهان برای فوتبال ایران کارآیی داشته باشد. برای هدایت فدراسیون افرادی که تخصص و تجربه ندارند نمى‌توانند کمک کنند. باید ببینیم که کدام کاندیدا چنین نگاهی دارد و ترکیب مدیریتش چیست. البته این مسأله ربطی به شخصیت افراد ندارد، کسی باید رئیس فدراسیون شود که هم فوتبالی باشد، هم تجربه مدیریت در فوتبال را داشته باشد و هم بداند که ریزه‌کاری‌های این رشته چیست و در واقع یک مدیر فوتبالى باشد.»
 

Page Generated in 0.0045 sec