عناوین این صفحه
جستجو بر اساس تاریخ
نظرسنجی
شماره : 7630 /
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۹ فروردين
|
خبر
حضور تکواندوی بلغارستان با ذوالقدر در قهرمانی اروپا
تیم ملی تکواندوی بلغارستان با مدیریت فنی حسن ذوالقدر در رقابتهای قهرمانی اروپا به میدان میرود. رقابتهای تکواندوی قهرمانی اروپا در حالی از امروز به میزبانی بلغارستان در شهر صوفیه آغاز میشود که حسن و فرزاد ذوالقدر در این تیم حضور دارند. فرزاد به عنوان سرمربی و تکواندوکار در تیم ملی بلغارستان حضور دارد و حسن ذوالقدر هم به عنوان مدیر فنی تجربیاتش را در اختیار این تیم قرار میدهد. ذوالقدر که در سفر اخیر «بنف» رئیس فدراسیون بلغارستان به ایران، به عنوان مدیرفنی تیم ملی این کشور انتخاب شد، از امروز کار خود را به صورت رسمی با این تیم آغاز میکند. این دوره از مسابقات با حضور ۳۶۲ تکواندوکار از ۴۷ کشور طی روزهای ۱۹ تا ۲۲ فروردین ماه برگزار خواهد شد.
مسابقات قایقرانی بادبانی انتخابی المپیک
بیستمی برای احمدی در پایان دور هشتم
احمد احمدی در روز چهارم رقابتهای کسب سهمیه المپیک بادبانی در عمان با حریفان رقابت کرد که در پایان این دور در رده بیستم ایستاد. مسابقات انتخابی المپیک بادبانی در قاره آسیا و آفریقا از پانزدهم فروردینماه در مرکز ورزشهای آبی المصنعه عمان آغاز شده و احمد احمدی در کلاس «Laser» به مصاف حریفانش رفته است. پس از برگزاری شش دور مسابقه در روزهای گذشته، سیلورها در دو دور رقابت دیگر شرکت کردند. شرکتکنندگان در این مسابقات باید تا روز پنجشنبه به رقابت ادامه دهند تا تکلیف المپین این کلاس در قاره آسیا مشخص شود.
احمدی در دور هفتم در جایگاه نوزدهم و در دور هشتم در رده هجدهم قرار گرفت. سیلور کشورمان تا این جای کار در پایان هشت دور مسابقه، مجموعاً در رده بیستم قرار دارد. در جدول ردهبندی کلاس Laser رقابتها، تا این مرحله سیلور سنگاپور در رده نخست قرار دارد و نماینده هند با پیشی گرفتن از رقیب تایلندی خود جایگاه دوم را کسب کرده است.
انتخاب شهر میزبان قهرمانی آسیا، اولویت هندبال
اتفاق خوبی در هندبال افتاد و با موافقت کنفدراسیون آسیا، میزبانی رقابتهای قهرمانی مردان آسیا به ایران داده شد. البته هنوز شهر میزبان انتخاب نشده و فدراسیون باید در اسرع وقت تصمیم نهایی را بگیرد. بیستمین دوره مسابقات هندبال قاره آسیا حکم انتخابی مسابقات جهانی 2023 سوئد و لهستان را دارد و به همین خاطر از اهمیت بالایی برای کشورهای آسیایی برخوردار است و این موضوع کار را برای ایران سخت میکند. بر اساس برنامه اعلام شده این رقابتها در ژانویه 2022 (دیماه 1400) برگزار میشود و فدراسیون هندبال دو هفته فرصت دارد تا اسامی شهرهای میزبان را به کنفدراسیون هندبال آسیا اعلام کند و آسیا پس از بررسی شرایط شهر میزبان را معرفی کند.موضوع اسکان تیمها و سالن برگزاری و همچنین داشتن دو سالن تمرینی در کنار سالن اصلی مسابقات از مهمترین فاکتورهای انتخاب شهر میزبان است. علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال طی روزهای آینده در این خصوص با مسئولین وزارت ورزش و جوانان و همچنین مسئولان شرکت توسعه و تجهیز جلساتی را برگزار میکند تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.
وداع زودهنگام شمشیرباز فلوره با قهرمانی جهان
ملیپوش شمشیربازی ایران خیلی زود با مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان وداع کرد. در ادامه مسابقات شمشیربازی قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان در مصر، رقابت اسلحه فلوره برگزار شد و نماینده ایران وداع زودهنگامی با مسابقات داشت. ماهان میرزایی در اسلحه فلوره نوجوانان، پس از صعود از مرحله گروهی وارد جدول حذفی مسابقات شد اما در همان دور اول شکست خورد و حذف شد. میرزایی در مرحله یک سی و دوم جدول مسابقات با نتیجه ۴ بر ۱۵ برابر آدام وانگ از کانادا شکست خورد. او در رنکینگ مسابقات نوجوانان جهان در رده ۴۹ قرار گرفت. ایران در این مسابقات تنها یک نماینده دیگر دارد که محمد رضایی طادی در اسلحه اپه جوانان به رقابت میپردازد.
حضور 9 کشور در مسابقات دوومیدانی مشهد
عمان انصراف داد
۹ کشور در اولین دوره مسابقات دوومیدانی جام امام رضا(ع) شرکت میکنند. اولین دوره مسابقات بینالمللی دوومیدانی جام امام رضا(ع) روزهای ۲۲ و ۲۳ فروردین به میزبانی مشهد برگزار میشود. به گفته هاشم صیامی رئیس فدراسیون دوومیدانی، ایران از ۳۰ کشور برای حضور در این مسابقات دعوت کرده است که ۱۰ کشور لیست خود را ارائه دادند. البته به تازگی تیم عمان از حضور در مسابقات انصراف داده است و ۹ کشور دیگر به ایران سفر میکنند. به این ترتیب عراق، پاکستان، سوریه، قرقیزستان، افغانستان، ارمنستان، بنگلادش، ترکیه و هند کشورهای شرکت کننده در جام امام رضا(ع) هستند. دوومیدانیکاران این کشورها پس از ورود به ایران در روز ۲۱ فروردین، تست کرونا میدهند و در صورت منفی بودن نتیجه در استارت لیست مسابقات قرار میگیرند.
دبیر کلی آسیا برای ایران میماند؟
مأموریت مهم در قزاقستان
ایران ورزشی - یک روز بعد از سفر تیم ملی کشتی فرنگی به قزاقستان، علیرضا دبیر هم راهی این کشور شد. رئیس فدراسیون کشتی که چندی پیش به دلیل آسیبدیدگی شدید از ناحیه آشیل پا مجبور به جراحی شد حالا به خاطر اهمیت این سفر مجبور شده تا سختیهای این سفر را به جان بخرد.
در حاشیه برگزاری مسابقات گزینشی المپیک که خودش از اهمیت زیادی برخوردار است، انتخابات شورای کشتی آسیا هم برگزار میشود که قرار است کرسی دبیر کلی این شورا برای ایران حفظ شود.
این کرسی در اختیار حمید بنی تمیم است اما بعد از اتفاقاتی که در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی رخ داد، بنی تمیم با علیرضا دبیر زاویه پیدا کرد و حالا دبیر هم عباس جدیدی را برای این مهم انتخاب کرده است. البته بنی تمیم از سمتش کنار نرفت و هنوز هم این مسئولیت را دارد اما علیرضا دبیر به دلیل همان اختلافنظرهایی که با بنی تمیم پیدا کرد، برای انتخابات به جای بنی تمیم، جدیدی را معرفی کرد.
بنی تمیم هم ثبت نام نکرد و حالا باید این مسئولیت را به فرد دیگری بسپارد که شاید عباس جدیدی باشد و یا شاید هم فرد دیگری باشد از کشوری دیگر. البته اتفاقاتی که در سالهای گذشته در اینگونه انتخابات رخ داده، ثابت کرده که به جای یک ایرانی که از مسئولیت بینالمللی کنار رفته، نشده که یک ایرانی این مسئولیت را برعهده بگیرد.
مثالهای فراوانی هم در این باره وجود دارد اما حالا همه امیدوار هستند که تنها کرسی قابل اتکای کشتی ایران در سطح بینالمللی به این سادگی از بین نرود.
کرسیای که وقتی از دست برود اهمیتش مشخص میشود. به همین دلیل هم رئیس فدراسیون کشتی با وجود مشکلات جسمانی که داشت راهی قزاقستان شد و زحمت سفر 20 ساعته را به جان خرید تا با رایزنیهایی که انجام میدهد آخرین تلاشها را برای رساندن عباس جدیدی به این کرسی انجام بدهد.
انتخابات شورای کشتی آسیا برای مشخص شدن ۷ عضو این شورا، روز ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۰ در خلال رقابتهای کشتی قهرمانی آسیا در قزاقستان برگزار میشود.
دولت تورلیخانوف از قزاقستان، کنت اولیور لی از کره جنوبی، کیتیپوش سوشانتابوتر از تایلند و خانم یه ژانگ از چین کاندیداهایی هستند که در حال حاضر عضو شورای کشتی آسیا هستند و برای این دوره نیز کاندیداتوری خود را اعلام کردهاند.
عباس جدیدی از ایران، آلوین آگیلاراز فیلیپین، یوسف علی الکاظم از قطر، عبداله المغربی از یمن، خانم پلجی بویاندلگر از مغولستان، کوجی فوکودا از ژاپن، لئونارد کونگ از سنگاپور و ملیس تورگانبائف از قرقیزستان نفرات جدیدی هستند که برای این انتخابات کاندیدا شدهاند.
شاران سینگ نایب رئیس هندی شورای کشتی آسیا، حمید بنی تمیم و هیروکی تسوکاماتو از ژاپن سه نفری هستند که در حال حاضر عضو شورا هستند و برای دوره جدید کاندیدا نشدهاند.
شاید رأی آوردن عباس جدیدی در این انتخابات از کشتی گرفتن او با خادارتسف، لری خابلوف و کورت انگل هم سختتر باشد. او رقبایی دارد از کشورهای جنگزده و یا کشورهایی که اصلاً در کشتی حرفی برای گفتن ندارند و شاید دانش تمام کشور آنها از کشتی به اندازه همین عباس جدیدی نباشد اما اصلاً بعید نیست که در این انتخابات جدیدی قافیه را به آنها ببازد.
حالا کمتر از 5 روز تا زمان برگزاری انتخابات باقی مانده و کشتی ایران به عنوان قدرت برتر آسیا و به عنوان یکی از ابرقدرتهای کشتی دنیا باید بتواند در آسیا حداقل یک صندلی قابل احترام داشته باشد.
حضور دبیر در کنار تیمهای ملی شاید خیلی مهم باشد اما مهمترین کار او جمع کردن رأی برای عباس جدیدی است تا این کرسی مهم از بین نرود. باید منتظر ماند و دید که استراتژی او برای حفظ این صندلی چقدر موفقیتآمیز خواهد بود.
بهترینهای دور اول نیمه نهایی بسکتبال ایرانی نبودند
خارجیهای تعیین کننده
رقابتهای نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال در حالی امروز دومین دور خود را پشت سر میگذارد که در رقابتهای گذشته، نقش بازیکنهای خارجی تیمها به طور محسوسی در نتایج دیده شد.
به عنوان مثال در بازی اول نیمه نهایی که از یک طرف شهرداری گرگان شیمیدر را شکست داد و از طرف دیگر مهرام بر نفت آبادان غلبه کرد، بازیکنان خارجی یکی از ارکان اصلی پیروزی تیمشان بودند و شاید اگر نمایش دیگری داشتند، نتیجه دیگری در میدان رقم میخورد.
در رقابت مهرام و نفت آبادان، سامرز در شرایطی بهترین بازیکن میدان و تیمش شد که در بازیهای قبلی به دلیل مصدومیت یا غایب بود و یا چیز خاصی از خود نشان نداد. با این حال او با حضور مؤثر در بازی مقابل نفت با 25 امتیاز و 10 ریباند، دبل دبل کرد و یکی از دلایل اصلی پیروزی تیمش مقابل نفتی بود که در کوارتر سوم نمایش فوقالعادهای داشت اما نتوانست به مهرام برسد.
در این میان نفتیها تنها تیم نیمه نهایی هستند که بازیکن خارجی ندارند و شاید برای بردن مهرام به یک سامرز نیاز داشتند. داورپناه، سهراب نژاد، داودی و حتی حسنزاده تمام تلاشششان را کردند و واقعاً هم عملکرد قابل قبولی داشتند اما نتوانستند بازیکنی باشند که نتیجه را برای تیمشان تغییر دهند.
در طرف دیگر مرحله نیمه نهایی هم دو تیمی روبهروی هم قرار گرفتند که از دو بازیکن خارجی استفاده میکنند. در آن مسابقه هم ستاره بی چون و چرای میدان یکی از خارجیهای گرگان یعنی آلاده امینو بود. بازیکنی که با 24 امتیاز و 20 ریباند، در هر دو بخش ستون اصلی تیمش بود و شاید یک تنه شیمیدر را مغلوب کرد. دومین امتیازآور گرگان هم در این مسابقه بازیکن خارجی نام آشنای این تیم یعنی پری پتی بود که 14 امتیاز گرفت و یکی از خوبهای میدان شد.
در طرف مقابل اما خارجیهای مصطفی هاشمی عملکرد قابل قبولی نداشتند و رولند با کسب تنها 11 امتیاز نتوانست آنقدری مؤثر باشد که تیمش با حدود 30 اختلاف بازنده نشود. البته که شیمیدر در این مسابقه به طور کلی در بخش امتیازگیری از روی پرتابهای دو و سه امتیازی ضعیفتر عمل کرد و داشتن 6 پرتاب موفق سه امتیازی کمتر با وجود اقدامهای برابر، نشان از روز بدی برای شاگردان مصطفی هاشمی بوده است.
خارجیها برنده را تعیین میکنند؟
پاسخ به این سؤال شاید خیلی هم دشوار نباشد. به طور کلی واضح است که شرط پرداخت هزینه بیشتر و آوردن بازیکن خارجی، داشتن کیفیتی ورای بازیکنان داخلی و در پستهایی است که بازیکنان ایرانی نمیتوانند کیفیت لازم را داشته باشند و یا بهترینهایشان در خدمت تیمهای دیگر هستند. پس واضح است که از ابتدا تیمها دنبال بازیکنانی میروند که کیفیت خاص و ویژهای داشته باشند و بتوانند نتیجه رقابتها را نه حتماً تعیین اما حداقل تغییر دهند. کاری که بازیکنانی نظیر امینو و سامرز کردند و توانستند در بخش امتیازآوری و هم ریباند بهترینهای میدان شوند.
این دو بازیکن دقیقاً در تیمهای برنده حضور دارند. شهرداری گرگان و مهرام که در بازیهای اول نیمه نهایی پیروز شدند. در مقابل هم دو تیم بازنده یا مثل نفت خارجی ندارند و یا مثل شیمیدر بازیکن خارجیشان یا روزش نبوده و یا آن کیفیت لازم را در خود ندارد.
پس واضح است اگر نگوییم بازیکنان خارجی با کیفیت تعیین کننده نتایج هستند، بدون شک یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار روی نتیجه هستند.
با تمام اینها آخرین جشن قهرمانی در بسکتبال ایران را همین تیم نفت گرفت که بدون خارجی با تیمها رقابت کرد و حتی به اندازه امسال هم بازیکن خوب ایرانی در خدمت نداشت. پس هنوز هم در بسکتبال آن هم به عنوان یک رشته تیمی، کار گروهی و تاکتیک تیمی حرف اول را میزند و به همین خاطر هم رقابتهای آتی این مرحله میتواند محل وقوع اتفاقهایی باشد که خیلی در معادلات و پیشبینیها جایی ندارد.
بیتوجهی به دوچرخهسواری در مسیر آمادهسازی المپیک
سرخه حصار سورپرایز فدراسیون برای رکابزنان!
رضا عباسپور
دوچرخهسواری در مواد و بخشهای مختلف همواره جزو یکی از رشتههای ورزشی پرطرفدار در دنیا به شمار میرود. رشتهای که در ورزش ایران مدتها است دیده نمیشود. درست مثل شرایط نابسامان این روزهای دوچرخهسواری در مسیر آمادهسازی و حضور در بازیهای المپیک 2021 توکیو. در شرایطی که این رشته ورزشی موفق شده است تنها صاحب یک سهمیه در ماده جاده شود اما انگار فدراسیون توانایی برنامهریزی برای همین سهمیه را هم ندارد تا جایی که صدای اغلب چهرههای شاخص و ملیپوشان پرامید این رشته ورزشی مثل «محمد گنجخانلو» درآمده است. این درحالی است که رقبای خارجی رکابزنان ملیپوش کشورمان برعکس ما با داشتن برنامهای دقیق و حساب شده، مدتها است با حضور پررنگ خود در تورهای مختلف و معتبر بینالمللی مسیر موفقیت ودرخشش در جاده توکیو را به درستی و با رعایت استانداردهای جهانی طی میکنند.
تک سهمیه ایران برای حضور در المپیک در شرایطی به دست آمده که ایران در رتبه سی و نهم رنکینگ جهانی قرار گرفته و به همراه کشورهایی که در ردههای سی دو تا پنجاه این رتبهبندی قرار دارند به این تک سهمیه در بازیهای المپیک تابستانی بسنده کرده؛ در حالی که در دورههای قبل ایران سهمیه بیشتری داشته است. با این حال فدراسیون طوری قدم برداشته که گویا برنامه مشخصی برای هدایت رکابزنان و در نهایت فردی که قرار است نماینده ایران در المپیک باشد، ندارد. بیبرنامگی فدراسیون، بیتوجهی مجموعه ورزش کشور به این رشته و کمبودهای سختافزاری و نرمافزاری موجود در این مجموعه را اگر به اعتراض بحق رکابزنان ملیپوش در مسیر رسیدن به المپیک توکیو اضافه کنیم، متوجه می شویم که نباید خیلی انتظار زیادی از این رشته حتی به جهت حضور خوب بین آسیاییها داشته باشیم. وقتی رقبای ما مدتها است حتی با وجود پاندمی کرونا در دنیا تورهای مجهز و استاندارد بینالمللی را برای ورزشکاران خود تدارک میبینند، اما ما برای رکابزنان خود «تور سرخه حصار» نوردی را طراحی کردیم، دیگر چه توقع و انتظاری میتوان از رکابزنان برای عملکرد قابل قبول در بازیهای المپیک توکیو داشت؟ قطعاً حال و روز دوچرخهسواری مثل خیلی از رشتههای ورزشی فعال در ورزش ایران خصوصاً این روزها و در مسیر توکیو خوب نیست. اتفاقی تلخ و هشداری جدی برای مسئولین کاروان المپیکی ورزش که برای درخشش در توکیو آرزو و برنامه دارند.
خبر
ناکامی سعید ملایی تمامی ندارد
این بار شکست مقابل نفر سوم آسیا
جودوکای سابق ایران که در زمان حضور در تیم ملی به مدال طلای جهان رسیده بود، در ادامه نتایج ضعیف خود این بار نیز در رقابتهای قهرمانی آسیا برابر حریف نه چندان مطرح خود از قرقیزستان شکست خورد.
در ادامه رقابتهای جودوی قهرمانی آسیا در قرقیزستان، سعید ملایی جودوکای سابق ایران که پس از رفتن از ایران با قبول تابعیت مغولستان برای این کشور مبارزه میکند، باز هم نتوانست موفقیتی کسب کند و این بار به حریفی از قرقیزستان باخت و به فینال نرسید. ملایی در مرحله نیمه نهایی این رقابتها مقابل ولادیمیر زولوئف دارنده مدال برنز آسیا ۲۰۱۷ و بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ از قرقیزستان تن به شکست داد. این در حالی است که او پیش از رفتن از ایران، شانس مسلم طلا در المپیک توکیو بود اما در تمام ماههای گذشته در هر رویدادی که شرکت کرده شکست خورده است؛ جز مسابقهای که در رژیم صهیونیستی برگزار شد و او به فینال رسید که البته مشخص است چرا شرایطی فراهم شده تا او در فینال باشد.
ملایی در دور نخست رقابتهای قهرمانی آسیا استراحت کرد، سپس برابر امین کامیابی از ایران با ضربه فنی به برتری رسید، او مقابل اکمال مورودوف از تاجیکستان پیروز شد و به نیمه نهایی رسید اما زورش به نفر سوم آسیا نرسید.
رقابتهای قهرمانی آسیا در حالی برگزار میشود که نمایندگان ایران بعد از مدتها تعلیق و بدون اینکه فرصت زیادی برای آمادهسازی داشته باشند، در این رویداد شرکت کردهاند. محمد محمدی بریمانلو نماینده وزن ۷۳- کیلوگرم ایران یکی از جودوکاهای خوب ایران است که در دور نخست برابر شاتلیک جومازیانوف از ترکمنستان با ضربه فنی پیروز شد اما در دومین مبارزه مقابل سومون ماخمادبکوف از تاجیکستان با ضربه فنی شکست خورد و راهی گروه بازندهها شد. او در گروه بازندهها برابر یولدوشف از ازبکستان با امتیاز وازاری به برتری رسید و راهی دیدار ردهبندی شد.
همچنین امین کامیابی دیگر نماینده ایران در روز دوم رقابتهای قهرمانی آسیا در وزن ۸۱- کیلوگرم بود که پس از پیروزی در دور نخست، در دور دوم روبهروی سعید ملایی قرار گرفت و از او شکست خورد.
کانوی دو نفره زنان به انتخابی المپیک میرود
کمیته فدراسیون قایقرانی تصمیم گرفت کانوی دو نفره زنان نیز به مسابقات انتخابی المپیک تایلند اعزام شود. جلسه کمیته فنی قایقرانی آبهای آرام به صورت آنلاین برگزار شد. در این جلسه با اشاره به چهار ماده تست انتخابی و تحلیل نتایج آن، کمیته فنی آبهای آرام تصمیم گرفت قایق دو نفره پریسا محمدزاده و آتنا رئوفی را با توجه به کسب سهمیه چین و ازبکستان و عدم حضور کره شمالی در المپیک به تایلند اعزام کند.
بر این اساس با تصمیم کمیته فنی آبهای آرام علی آقامیرزایی، عادل مجللی، هدیه کاظمی، پریسا محمدزاده و آتنا رئوفی نمایندگان ایران در مسابقات کسب سهمیه المپیک تایلند خواهند بود. علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی در این رابطه گفت: «توانایی این را داریم که همه نفرات را به مسابقات اعزام کنیم اما با تصمیم کمیته فنی نفراتی که شانس کسب سهمیه دارند به مسابقات اعزام میشوند. برای اولین بار اعزام قایقرانان به مسابقات را منوط به تصمیم کمیته فنی کردیم. این چندمین جلسه کمیته فنی برای اعزام به مسابقات انتخابی المپیک است.»
او ادامه داد: «کمیته فنی خواست که چند مرحله تست انجام شود و انجام شد. منطق و عقل حکم میکند که بودجهای که در اختیار داریم را در جای مهم هزینه کنیم. ما میتوانیم کارهای مهمی انجام دهیم و با نظر کمیته فنی بهترینها در موادی که شانس کسب سهمیه داریم به مسابقات اعزام میشوند.»
مصاحبه
گلایهها از اقدام مجلس ادامه دارد صدیقی: معیار اختصاص بودجه به چند فدراسیون چه بوده؟
اختصاص بودجه از سوی مجلس شورای اسلامی به چند فدراسیون گلایههایی را از سوی مدیران برخی فدراسیونهای دیگر به همراه داشته است مثل رئیس فدراسیون ووشو که معتقد است: «اینکه مجلس برای چند فدراسیون بودجهای در نظر بگیرد که مبنای خاصی نیز برای آن تعریف نشده باعث بیانگیزگی و دلسردی میشود.» امیر صدیقی در خصوص اختصاص بودجه از سوی کمیسیون تلفیق مجلس به چند فدراسیون خاص میگوید: «اگر نمایندگان مجلس بر این باور هستند که بودجه ورزش کفایت نمیکند و برای انجام رویدادها، اردوها، پروژهها و طرحهای توسعهای کافی نیست، بهتر است افزایش بودجه را برای کل خانواده ورزش در نظر بگیرند. نمایندگان میتوانند این بودجه را در اختیار وزارت ورزش و جوانان که ناظر بر فعالیت و برنامههای فدراسیون ورزشی است و رکن اصلی توزیع بودجه است، قرار بدهند تا وزارت ورزش بر اساس عملکرد، برنامهها، رویدادها و حضور رشتههای ورزشی در مسابقات معتبر این بودجه را توزیع کند.»
او ادامه میدهد: «باید هر موضوعی به صورت کارشناسی بررسی میشد و نمایندگان محترم این موضوع را با کارشناس ورزشی مطرح و با دقت نظر بیشتری نسبت به توزیع و اختصاص این بودجه و اعتبار اقدام میکردند. اگر نگاهشان به المپیک توکیو و بازیهای آسیایی سال آینده است و موفقیت در آن برای کشور و جمهوری اسلامی ایران بسیار پراهمیت است، در این شرایط این روش توزیع منابع مالی هیچ منطقی ندارد و هیچ توجیهی را نمیپذیرد. این اتفاق ایراد بزرگی است.»
رئیس فدراسیون ووشو در خصوص اینکه این اقدام کمیسیون تلفیق بدون هماهنگی با فراکسیون ورزش مجلس صورت گرفته است، میگوید: «نمیدانم ملاک این تخصیص بودجه به برخی فدراسیونها دقیقاً چه بوده و به نظر من باید ملاک این باشد که کدام فدراسیون میتواند در المپیک و بازیهای آسیایی افتخارآفرینی بیشتری داشته باشد. این بودجه باید در اختیار وزارت ورزش قرار میگرفت تا بر اساس ارزیابی از عملکرد فدراسیونها آن را توزیع میکرد.»
حیدری: همه رویدادهای بینالمللی نجات غریق لغو شد
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی از لغو کلیه رویدادهای بینالمللی غواصی و نجات در سال ۱۴۰۰ خبر داد. مهدی حیدری درباره لغو کلیه رویدادهای بینالمللی غواصی و نجات غریق در سال ۱۴۰۰ گفت: «در سال گذشته با وجود اینکه تقویم عملیاتی خود را تدوین و ارائه کرده بودیم اما به دلیل کرونا در اجرای برنامهها موفق نبودیم. امسال سعی کردیم براساس شرایط کرونا تقویم ورزشی فدراسیون را تدوین و عملیاتی کنیم تا در اجرای برنامهها کمتر با مشکل مواجه شویم.»
او همچنین با اشاره به لغو کلیه رویدادهای بینالمللی نجات غریق و غواصی در سال جاری از سوی فدراسیون جهانی، ادامه داد: «امسال کلیه رویدادهای بینالمللی که از قبل پیشبینی شده بود، از سوی فدراسیون جهانی لغو شد که با وجود این شرایط تمرکزمان را تنها در اجرای برنامههای داخلی معطوف میکنیم.»
حیدری یکی از مهمترین برنامههای فدراسیون در سال جاری را پیگیری بیمه ناجیان غریق عنوان کرد: «تلاش بر این است که بیمه منجیان غریق را به صورت قانونمند پیگیری و به سرانجام برسانیم تا افرادی که در اماکن آبی فعالیت میکنند تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار بگیرند.» رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی همچنین از عقد تفاهمنامه همکاری با آموزش و پرورش برای آموزش منجیان از بین معلمان ورزش خبر داد.
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|
ویژه نامه | آرشیو