printlogo


کد خبر: 262316تاریخ: 1401/9/26 00:00
لیست مراکش پر از بازیکنان دوملیتی
منتخب اروپا در آفریقا


شاید اگر قبل از آغاز جام جهانی از هواداران متعصب مراکش می‌خواستیم تا نتایج تیم‌شان را پیش‌بینی کنند، هیچ‌یک از آنها تصور نمی‌کرد تیم ملی کشورشان بتواند به نیمه نهایی برسد و حضور در جمع چهار تیم برتر رقابت‌ها را تجربه کند. این اتفاق اما رخ داد و مراکش توانست شگفتی بزرگی را رقم بزند و بعد از حذف اسپانیا و پرتغال حتی امید به کسب عنوان سومی جام داشته باشد.
مراکش اما با تلفیقی از بازیکنان داخلی و لژیونر پا به این مسابقات گذاشت. آنها مانند ایران، دو ماه مانده به آغاز جام جهانی با مربی قبلی‌شان وحید هلیل هودزیچ قطع همکاری کردند و ولید الرکراکی را به عنوان سرمربی جدید برگزیدند. درست مانند اتفاقی که روی نیمکت تیم ملی ایران رخ داد. جایی که دراگان اسکوچیچ اخراج شد و کارلوس کی‌روش جای او را گرفت.
ولید الرکراکی بعد از انجام چند بازی تدارکاتی، لیست نهایی بازیکنان تیم ملی مراکش را برای حضور در جام جهانی تهیه کرد. لیستی که با تکیه بر بازیکنانی جوان و باتجربه به نیمه نهایی جام جهانی هم رسید. نکته جالب در بین بازیکنان مراکش، دو ملیتی بودن قریب به اتفاق آنها است. بازیکنانی که اغلب در آکادمی باشگاه‌های بزرگ هلند، اسپانیا، بلژیک و فرانسه رشد کردند، پله‌های ترقی را پیمودند و در نهایت به سطح اول فوتبال اروپا رسیدند.
بررسی محل تولد شاگردان الرکراکی نشان می‌دهد 14 نفر از آنها که در جام جهانی 2022 حضور دارند، در کشوری بجز مراکش به دنیا آمده‌اند. به این لیست نگاه کنید. یاسین بونو (دروازه‌بان / مونترال کانادا)، منیر الکجویی (دروازه‌بان / ملیلا اسپانیا)، الیاس چایر (هافبک / آنتورپ بلژیک)، اشرف حکیمی (دفاع راست / مادرید اسپانیا)، نصیر المزروعی (دفاع چپ / لیدردورپ هلند)، رومن سایس (مدافع / بورگ د پیگ فرانسه)، سلیم آمالله (هافبک / هاتریج بلژیک)، سوفیان آمرابات (هافبک / هویزن هلند)، بلال الخانوس (وینگر / بلژیک)، حکیم زیاش (وینگر / درونتن هلند)، زکریا ابوخلال (مهاجم / روتردام هلند)، سوفیان بوفال (وینگر / پاریس فرانسه)، ولید چریدا (هافبک / لوره‌تو ایتالیا)، اناس الزروری (مهاجم / میشلن بلژیک)
این بازیکنان هسته و استخوانبندی اصلی تیم ملی مراکش در جام جهانی 2022 را تشکیل می‌دهند. ستاره‌هایی که هر کدام‌شان فوتبال حرفه‌ای را در آکادمی‌های مجهز باشگاه‌های بزرگ اروپایی آغاز کرده و حتی برای تیم‌های مطرحی بازی کرده‌اند. نمونه‌اش حکیم زیاش و نصیر المزروعی که در کارخانه بازیکن‌سازی آژاکس رشد کردند و به تیم اول رسیدند یا اشرف حکیمی که از تیم‌های پایه رئال مادرید فوتبال خود را آغاز کرد و سپس به ترکیب تیم بزرگسالان و همچنین پاری‌سن‌ژرمن در فرانسه رسید.
نکته جالب اینکه ولید الرکراکی هم متولد مراکش نیست. سرمربی سابق الدحیل قطر و وداد کازابلانکای مراکش که روزهای موفقی را همراه این تیم پشت سر گذاشته و در جام جهانی 2022 شگفتی بزرگی را خلق کرده، در سوربیل اسونس فرانسه متولد شده اما ملیت مراکشی را انتخاب کرده. بنابراین تیمی به نیمه نهایی جام جهانی رسید و البته مقابل فرانسه در این مرحله شکست خورد که تقریباً می‌توان آن را منتخب اروپا نامید. تیمی متشکل از بازیکنانی دو ملیتی که البته این موضوع هرگز باعث نشد تا به اندازه یک سر سوزن هم از تعصب آنها به مراکش کاسته شود.

ZOOM

نکته جالب در بین بازیکنان مراکش، دو ملیتی بودن قریب به اتفاق آنها است. بازیکنانی که اغلب در آکادمی باشگاه‌های بزرگ هلند، اسپانیا، بلژیک و فرانسه رشد کردند، پله‌های ترقی را پیمودند و در نهایت به سطح اول فوتبال اروپا رسیدند.

 


Page Generated in 0.0051 sec